Βαφή

Για τη βαφή και το άψογο φινίρισμα των κατασκευών μας χρησιμοποιούμε τα υδατοδιαλυτά οικολογικά βερνίκια των αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού Sikkens Γερμανίας και Renner Ιταλίας, άριστης ποιότητας, με προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων. Διακρίνονται για τη μακρόχρονη αντοχή τους στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της μεγάλης ελαστικότητάς τους και για την άριστη προστασία με φίλτρα UV.

Επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς τους σε νερό μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πυράντοχα, άοσμα, μη τοξικά, αδιάβροχα, ανθεκτικά στις στρεβλώσεις και συστολές – διαστολές. Με τη σωστή συντήρηση μπορούμε να διατηρήσουμε την άψογη εμφάνιση των κουφωμάτων μας διαχρονικά.

Στάδια βαφής

Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα υλικά βαφής, ειδικά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές και ιδιαίτερα στις Ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας.

Οι βαφές είναι πλήρως πιστοποιημένες. Τα στάδια βαφής που ακολουθούμε είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για βαφή εξωτερικών κουφωμάτων και είναι τα εξής:

Πρώτο στάδιο εμποτισμού με μυκητοκτόνα, δεύτερο στάδιο χρωματισμός της ξυλείας, τρίτο στάδιο προεργασία με υδατοδιαλυτό βερνίκι, τέταρτο στάδιο τελικό υδατοδιαλυτό βερνίκι για την άψογη αντοχή και εμφάνιση των κουφωμάτων.